اسماعیل گرامیمقدم سخنگوی حزب اعتماد ملی درباره استمرار مجادله دولت و مجلس به «شرق» گفت: «واقعیت این است که مجلس یازدهم حداکثری نیست و مسیری که نمایندگان میروند خلاف مطالبات مردم است. جالب است همانهایی که روزگاری ترامپ را قبول نداشتند و گله میکردند که چرا برجام اجرائی نشد، حالا نوعی رفتار میکنند که گویی […]
اسماعیل گرامیمقدم سخنگوی حزب اعتماد ملی درباره استمرار مجادله دولت و مجلس به «شرق» گفت: «واقعیت این است که مجلس یازدهم حداکثری نیست و مسیری که نمایندگان میروند خلاف مطالبات مردم است. جالب است همانهایی که روزگاری ترامپ را قبول نداشتند و گله میکردند که چرا برجام اجرائی نشد، حالا نوعی رفتار میکنند که گویی از شکست ترامپ ناراحتاند و حالا که احساس میکنند ممکن است برجام احیا شود، اصل برجام را زیر سؤال میبرند. دولت آقای روحانی با وجود تمام انتقادهایی که به آن داریم، توانست به مدیریت آقای ظریف از پس مذاکرات هستهای و درنهایت انعقاد برجام به خوبی برآید و واقعا در دولت اول روحانی شاهد افزایش نرخ قیمتها و کاهش ارزش پول ملی در برابر ارزهای خارجی نبودیم و در کشور ثبات اقتصادی و سیاسی وجود داشت».
او ادامه داد: «اکنون که به انتخابات۱۴۰۰ نزدیک میشویم، برخی برای توفیق شخصی خود در انتخابات علیه دولت موضع میگیرند و این درحالی است که واقعا بدعت بدی در کشور در حال رقمخوردن که یک فرد با انگیزه ریاستجمهوری رئیس مجلس شود و در همه این مدت هر سخنی که میگوید یا کنشی که انجام میدهد، برای تخریب رقبای انتخاباتیاش است یا آنکه فردی که بارها در انتخابات شرکت کرده و پاسخ منفی ازسوی ملت دریافت کرده است، بازهم میخواهد در انتخابات نامزد شود. اگر همه اینها طمع قدرت نیست، پس چیست؟ در بسیاری از کشورها وقتی برای یکبار نخستوزیر رأی نمیآورد، دیگر برای این پست تلاش نمیکند. گویا نمایندگان مجلس مفهوم خدمترسانی به ملت را با رقابت سیاسی اشتباه گرفتهاند و میکوشند با لِهکردن منافع ملی زیر پاهایشان به موقعیت سیاسی بهزعم خود بهتر دست یابند».
این فعال سیاسی درباره شخص محمدباقر قالیباف هم اظهار کرد: «اینکه فردی رئیس یک قوه است و پیش از ایام تبلیغات انتخاباتی کارهایی میکند که شائبه انتخاباتیبودن دارد، درست نیست. جالب است که مردم هم بهخوبی متوجه میشوند که رئیس مجلس بهجای انجام وظایف خود مدام در صدد کارهای انتخاباتی است. نمایندگان هم که صرفا شعار میدهند و طرحهایی را مطرح میکنند که اصلا اجرای آنها امکانپذیر نیست. با درنظرداشتن چنین وضعیتی حملات مجلس به دولت جز انتقامجویی نیست. نمایندگان مجلس بهجای انتقاد مدام به دولت بگویند که در همین چندماههای که در مجلس حضور دارند، چه اقدام ویژهای در راستای دو وظیفه قانونگذاری و نظارتی خود انجام دادهاند؟ آنها با شفافیت کامل بیایند و گزارش بدهند که ما زمینهها را فراهم کردهایم و دولت آنها را اجرا نکرده است تا در آن صورت ما هم مثل آنها به دولت نقد کنیم، اما وقتی خودشان هیچ کاری نکردهاند، چطور میتوانند در جایگاه منتقد بنشینند؟ تردید نکنید فریادکشیدنها اتفاقا باعث سلب اعتماد مردم میشود و این فریادکشان هستند که وجهه خود در بین مردم را از دست میدهند».
Wednesday, 27 January , 2021